Ota yhteyttä

ID: [[ externalData.houseID ]]

Ottakaa minuun yhteyttä

Soita meille suoraan
010 311 8000

Ota yhteyttä

tai soita meille suoraan
010 311 8000

Kiitos yhteydenotosta!

Haluatko varmasti vähentää asuntojen määrää?

Asuntojen määrän vähentäminen poistaa asuntoja rivitalon lopusta lähtien.

Haluatko varmasti muuttaa rivitalon syvyyttä?

Talon kaikki nykyiset pohjat muutetaan.

Haluatko ladata viimeisimmän talosi?

Haluatko ladata viimeisimmän kylpyhuonemodulisi?

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu talo tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen talo tallennetaan uudeksi taloksi.

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu kylpyhuonemoduli tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen tallennetaan uudeksi kylpyhuonemoduliksi.

Pohja [[externalData.id]], [[externalData.rooms]] ([[externalData.total_m2]] m²)
[[externalData.title]]
Etuterassi
Pohjakuva
Takaterassi

Valitse asunnon pohja

Yksiöt
Kaksiot
Kolmiot
Neliöt +
[[apartment.id]]
[[apartment.rooms]]
[[apartment.total_m2]] m²
[[apartment.icon.alt]]
Leko-asunnon pohjakuva

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa bath moduulin [[ externalData.houseID ]] ?

Bath moduulia ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Luo uusi projekti

Vaihda projektin nimi

Voit liittää projektiin kaikkia tuotteitamme, jolloin se toimii projektikohtaisena ostoskorina palvelussamme.

Poista projekti?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa projektin [[externalData.name]]?

Poista talo projektista?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa talon [[externalData.houseId]] projektista [[externalData.projectName]]?

[[alertText]]
06.06.2017

LapWall Oy:n kasvu jatkuu vahvana

Puurakentamisen trendi on voimistunut entisestään rakennusteollisuudessa. Tämä näkyy myös puuelementtirakentamisen suunnannäyttäjä LapWall Oy:n vahvana kasvuna.

LapWallin tuotantolaitokset sijaitsevat Pyhännällä, Pälkäneellä ja Keuruulla ja vuonna 2016 yhtiöllä oli noin 200 työntekijää ja liikevaihtoa oli 30 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 20 % tulee viennistä, joka suuntautuu pääasiassa Ruotsiin, Norjaan ja Baltiaan. 

LapWall tavoittelee lähivuosina merkittävää orgaanista ja yritysostoihin perustuvaa kasvua sekä Suomessa, Ruotsissa että Norjassa. Vuodelle 2017 budjetoitu liikevaihto on 63 miljoonaa euroa ja tavoitteena on ylittää 100 miljoonan euron liikevaihto vuonna 2018. Vuodelle 2023 asetettu liikevaihtotavoite on noin 360 miljoonaa euroa.

Kaikki liiketoimintayksiköt tekevät hyvää tulosta

LapWallin päätoimipaikalla Pyhännän yksikön tuotantolaitoksella liikevaihto on erittäin kovassa nousussa. Pyhännän yksikön budjetti on tälle vuodelle 48 miljoona euroa. Liikevaihto kasvoi tammi-toukokuussa 165 % ja tilauskanta on ollut koko vuoden vahva. ”Kova kasvu vaatii huipputekijöitä palvelemaan asiakkaita ja yksikön myyntiä on vahvistettu palkkaamaan myyntipäälliköksi Jussi Lampela sekä myyjäksi Heikki Matila”, kertoo Pyhännän liiketoimintajohtaja Tuomas Tuuli.

Tänä vuonna LapWall on saanut käyntiin myös Keuruun yksikön liiketoiminnan ja vuoden 2017 myyntitavoitteesta on saavutettu tähän mennessä jo puolet. ”Tavoitteiden mukaista myyntiä on kirittänyt erityisesti toukokuussa lanseeratun LEKO Bath -moduulin kova suosio”, kertoo Keuruun projektipäällikkö Tuomo Vikki.

LapWall Oy:n Pälkäneen tuotantolaitoksen toiminta jatkuu myös vahvalla kasvu-uralla. ”Yksikön huippulaadukkaita tuotteita ei ole turhaan kehuttu markkinoiden parhaaksi”, Pälkäneen liiketoimintajohtaja Marko Kellberg iloitsee.

LapWall Oy:n tytäryhtiö tahkoaa tulosta Ruotsista ja Norjasta

LapWall AB:n liikevaihto tulee Ruotsista ja Norjasta. LapWall AB:n liiketoiminta on käynnistynyt tavoitteiden mukaisesti ja 10 miljoonan euron liikevaihtotavoite tullaan saavuttamaan, myös vuodelle 2018 budjetoitu 25 miljoonan euron liikevaihtotavoite on saavutettavissa. ”Tarjouskanta on poikkeuksellisen hyvä ja tilauksia on saatu sisään mukavasti”, kertoo LapWall AB:n toimitusjohtaja Timo Lehtola.

Menestyksekäs tuotevalikoima vakuuttaa markkinat

LapWall on tuonut markkinoille rakentamisen mullistavan tuote- ja palveluvalikoimavalikoiman, joka on suunnattu erityisesti rakennuttajille ja sijoittajille. LapWall LEKO® -kokonaistoimitusratkaisun avulla rakentamisessa on mahdollista yhdistää helppous, nopeus, laatu ja riskittömyys. LEKO® -tuotevalikoima on saanut kentällä valtavan suosion ja kaikkien tehtaiden kapasiteetti on täydessä käytössä.

Kasvutiedote graafi

Vuodelle 2023 asetettu liikevaihtotavoite on noin 360 miljoonaa euroa.