Ota yhteyttä

ID: [[ externalData.houseID ]]

Ottakaa minuun yhteyttä

Soita meille suoraan
040 660 8842

Ota yhteyttä

tai soita meille suoraan
040 660 8842

Kiitos yhteydenotosta!

Haluatko varmasti vähentää asuntojen määrää?

Asuntojen määrän vähentäminen poistaa asuntoja rivitalon lopusta lähtien.

Haluatko varmasti muuttaa rivitalon syvyyttä?

Talon kaikki nykyiset pohjat muutetaan.

Haluatko ladata viimeisimmän talosi?

Haluatko ladata viimeisimmän kylpyhuonemodulisi?

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu talo tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen talo tallennetaan uudeksi taloksi.

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu kylpyhuonemoduli tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen tallennetaan uudeksi kylpyhuonemoduliksi.

Pohja [[externalData.id]], [[externalData.rooms]] ([[externalData.total_m2]] m²)
[[externalData.title]]
Etuterassi
Pohjakuva
Takaterassi

Valitse asunnon pohja

Yksiöt
Kaksiot
Kolmiot
Neliöt +
[[apartment.id]]
[[apartment.rooms]]
[[apartment.total_m2]] m²
[[apartment.icon.alt]]
Leko-asunnon pohjakuva

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa bath moduulin [[ externalData.houseID ]] ?

Bath moduulia ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Luo uusi projekti

Vaihda projektin nimi

Voit liittää projektiin kaikkia tuotteitamme, jolloin se toimii projektikohtaisena ostoskorina palvelussamme.

Poista projekti?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa projektin [[externalData.name]]?

Poista talo projektista?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa talon [[externalData.houseId]] projektista [[externalData.projectName]]?

[[alertText]]

LEKO® Kattoelementit

LEKO® -kattoelementtien käyttö tuo nopeutta ja kustannustehokkuutta niin pienen kuin suurenkin mittakaavan rakennusprojekteihin. Kattoelementtit soveltuvat niin julkisten rakennusten, kuin asuintalojenkin rakentamiseen.

Säästä aikaa, työtä ja kustannuksia

LapWall LEKO® -kattoelementtien käyttö lyhentää merkittävästi rakennusprojektien kestoa sekä vähentää työvoiman ja rakennusaikaisen suojauksen tarvetta työmaalla. Valmistus tehdasolosuhteissa takaa tasaisen laadun ja tehtaalla viimeisteltyjen kattoelementtien myötä työmaa pysyy siistinä ja materiaalihukka minimissään.

Tehdasvalmisteisten elementtien ansiosta julkisten rakennusten ja asuintalojen rakentamiseen käytettävä kokonaisaika lyhenee merkittävästi ja kustannukset pysyvät aisoissa. LEKO® -kattoelementit toimitetaan oikeaan aikaan valittuun rakennusvaiheeseen ja niiden asentaminen on ripeää. Valmista kattoa syntyy jopa 1000m2 päivässä säältä suojaan.

Tutkitusti paloturvallinen ja ympäristöystävällinen

LapWall LEKO® -kattoelementit ovat kevyitä, sillä ne valmistetaan puusta. Puuelementti on viisi kertaa kevyempi kuin betonilaatta. Sen keskeisiä ominaisuuksia ovat lujuus, mittatarkkuus ja vakaus. Puu on myös paloturvallinen, sillä sen hidas hiiltyminen estää palon nopeaa leviämistä.

Puu on monipuolinen materiaali, joka soveltuu monenlaisiin rakennuksiin. Lämpötila, ilmankosteus ja melu ovat puurakennuksessa helposti hallittavissa.

Uusiutuva ja kierrätettävä puu on ekotehokas rakennusmateriaali koko elinkaarensa ajan. Puutuotteiden valmistaminen kuluttaa vähemmän energiaa ja synnyttää vähemmän hiilidioksidi- ja muita päästöjä kuin useiden muiden rakennusmateriaalien valmistaminen. Lisäksi puurakenteet toimivat hiilinieluina. LEKO® -kattoelementtien valmistuksessa käytetään energianlähteenä pääosin uusiutuvaa energiaa ja tuotantoprosessien energia- ja materiaalitehokkuutta parannetaan jatkuvasti.

LapWall LEKO® Kerto -kattoelementit

LEKO® Kerto -kattoelementit valmistetaan rakenneliimauksella. Elementtiä käytetään kantavana kattorakenteena. Sen maksimipituus on 25 m ja jänneväli voi olla jopa 18 m. LEKO® Kerto on ihanteellinen vaihtoehto kohteisiin, joissa vaaditaan pitkiä jännevälejä ja minimaalista taipumista.

LEKO® Kerto -elementin palonkestävyys täyttää luokan REI60-REI15 vaatimukset. Elementit noudattavat Eurooppalaista teknistä arviointia (European Technical Assessment ETA-07/0029) ja ovat CE-merkittyjä.

Laatan koko voidaan suunnitella rakennuksen mukaan. Maksimikoot ovat 24 m x 1,8 m tai 20 m x 2,5 m. Elementti soveltuu jopa 18 metrin jännevälille yksiaukkoisena.

LapWall LEKO® -kattoelementit

Kattoelementin kantava runko on Kerto-S-palkkia. Katemateriaalina käytetään 2-kerros-bitumikermiä, PVC-kattokermiä tai peltiä. Alapinnassa käytetään esim. vaneria, kipsilevyä tai akustovillaa. Vesikate, lämmöneriste ja alapinnan verhous asennetaan tehtaalla valmiiksi.

Elementin koko voidaan suunnitella rakennuksen mukaan. Maksimipituus on 24 m ja -leveys 2,4 m. Jännevälil 4–9 metriä, paloluokka R15-R30.

 

Vastaamme mielellämme kattorakentamista koskeviin kysymyksiisi. Ammattilaisemme valitsevat rakennuttajan tai rakentajan kanssa yhteistyössä kohteeseen parhaiten sopivan kattorakenteen.