Ota yhteyttä

ID: [[ externalData.houseID ]]

Ottakaa minuun yhteyttä

Soita meille suoraan
040 660 8842

Ota yhteyttä

tai soita meille suoraan
040 660 8842

Kiitos yhteydenotosta!

Haluatko varmasti vähentää asuntojen määrää?

Asuntojen määrän vähentäminen poistaa asuntoja rivitalon lopusta lähtien.

Haluatko varmasti muuttaa rivitalon syvyyttä?

Talon kaikki nykyiset pohjat muutetaan.

Haluatko ladata viimeisimmän talosi?

Haluatko ladata viimeisimmän kylpyhuonemodulisi?

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu talo tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen talo tallennetaan uudeksi taloksi.

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu kylpyhuonemoduli tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen tallennetaan uudeksi kylpyhuonemoduliksi.

Pohja [[externalData.id]], [[externalData.rooms]] ([[externalData.total_m2]] m²)
[[externalData.title]]
Etuterassi
Pohjakuva
Takaterassi

Valitse asunnon pohja

Yksiöt
Kaksiot
Kolmiot
Neliöt +
[[apartment.id]]
[[apartment.rooms]]
[[apartment.total_m2]] m²
[[apartment.icon.alt]]
Leko-asunnon pohjakuva

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa bath moduulin [[ externalData.houseID ]] ?

Bath moduulia ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Luo uusi projekti

Vaihda projektin nimi

Voit liittää projektiin kaikkia tuotteitamme, jolloin se toimii projektikohtaisena ostoskorina palvelussamme.

Poista projekti?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa projektin [[externalData.name]]?

Poista talo projektista?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa talon [[externalData.houseId]] projektista [[externalData.projectName]]?

[[alertText]]

LEKO® Hallit ja liiketilat

LEKO® -ratkaisut teollisuus- ja liikuntahalleihin sekä liiketiloihin auttavat toteuttamaan kohteen kuin kohteen nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Pitkien jännevälien ansiosta tilat ovat avaria, viihtyisiä ja helposti muunneltavia. 

Helppoa ja nopeaa rakentamista

Teollisuus- ja urheiluhallit sekä erilaiset liiketilat voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti käyttämällä liimapuurunkoa ja LapWall LEKO® -kattoelementtejä, jotka ovat tehdasvalmisteisia, korkealaatuisia tuoteosia.

Hallituissa olosuhteissa elementtien valmistus on myös materiaalitehokasta eli puuraaka-aine hyödynnetään mahdollisimman tarkasti.

LapWallin tuoteosatoimitukset ovat tarkasti suunniteltuja kokonaisratkaisuja, ja valmiit osat toimitetaan työmaalle aina oikeaan aikaan ja huolella valittuun vaiheeseen. Tämän ansiosta rakentamiseen tarvittava kokonaisaika lyhenee.

Kattoelementit ovat kevyitä ja helppoja käsitellä ja nopeita asentaa. Puuelementti on jopa viisi kertaa kevyempi kuin vastaava betonirakenne. Valmista puuelementtikattoa syntyy jopa 1 000 m2 päivässä.

Lue lisää kattoelementeistämme!

Avarat ja muunneltavat tilat

Keveytensä ansiosta lujat ja jäykät LapWall LEKO® Kerto -kattoelementit soveltuvat jopa 18 metrin jännevälille yksiaukkoisena ja LapWall LEKO® -kattoelementit aina 24 metrin jännevälille asti moniaukkoisina. Pitkien jännevälien ansiosta tiloista tulee viihtyisän avaria, minkä lisäksi tehokas tilankäyttö onnistuu helposti. Tiloja on myös vaivatonta muunnella muuttuvia tarpeita vastaaviksi.

Paloturvallinen, kestävä ratkaisu

LapWall LEKO® -elementit soveltuvat kaikkiin paloluokkiin, ja niillä on suoritettu VTT:n sertifioima polttokoe. Elementeillä saavutetaan 60 minuutin palonkesto (REI60). Niillä on lisäksi eurooppalainen tekninen hyväksyntä ETA-07/0029 ja CE-merkintä, ja ne täyttävät kaikki rakenteellisesti liimatuille kantaville rakenteille asetetut viranomaisvaatimukset.

Viihtyisä ja valoisa lopputulos

Puun käyttö rakenteissa ja verhouksissa luo akustisesti miellyttävät olosuhteet niin teolliseen tuotantoon kuin liikuntaan tarkoitetuissa tiloissa. Tarvittaessa kattoelementtien alapinta voidaan viimeistellä akustolevyllä parhaan akustisen lopputuloksen varmistamiseksi. Sekä akustolevy että toinen alapintavaihtoehto, kipsilevy, ovat väriltään vaaleita, mikä tuo valoisuutta koko tilaan ja antaa viimeistellyn vaikutelman.

Koko hallirakennus puuelementeistä

Puuelementti on kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto myös hallien ja liiketilojen seinämateriaaliksi. Pystytysvaiheen nopeus on yksi mittatarkkojen ja kevyiden puuelementtien vahvuuksista. LapWall LEKO® -seinäelementit rakennetaan teollisesti sisätiloissa täysin säältä suojassa, ja nopea pystytysvaihe varmistaa, että rakenteet eivät altistu kosteudelle missään vaiheessa. Kuivat, tiiviit ja hyvin eristetyt elementit takaavat laadukkaan, viihtyisän ja kestävän lopputuloksen, jonka käyttökustannukset on helppo pitää kurissa.

 

Puu on ekologinen valinta myös hallirakennusten ja liiketilojen rakennusmateriaalina. Kestävästi hoidetuista suomalaisista metsistä peräisin oleva puu on uusiutuva raaka-aine, jonka hiilijalanjälki on pieni. LapWallin tuotantoprosessi on materiaalitehokas ja elementit mittatarkkoja, mikä sekin vahvistaa ratkaisun ekologisuutta. Lisäksi puuelementteihin ja rakenteisiin sitoutuu hiiltä koko rakennuksen elinkaaren ajaksi, mikä osaltaan auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta.