Ota yhteyttä

ID: [[ externalData.houseID ]]

Ottakaa minuun yhteyttä

Soita meille suoraan
010 311 8000

Ota yhteyttä

tai soita meille suoraan
010 311 8000

Kiitos yhteydenotosta!

Haluatko varmasti vähentää asuntojen määrää?

Asuntojen määrän vähentäminen poistaa asuntoja rivitalon lopusta lähtien.

Haluatko varmasti muuttaa rivitalon syvyyttä?

Talon kaikki nykyiset pohjat muutetaan.

Haluatko ladata viimeisimmän talosi?

Haluatko ladata viimeisimmän kylpyhuonemodulisi?

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu talo tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen talo tallennetaan uudeksi taloksi.

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu kylpyhuonemoduli tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen tallennetaan uudeksi kylpyhuonemoduliksi.

Pohja [[externalData.id]], [[externalData.rooms]] ([[externalData.total_m2]] m²)
[[externalData.title]]
Etuterassi
Pohjakuva
Takaterassi

Valitse asunnon pohja

Yksiöt
Kaksiot
Kolmiot
Neliöt +
[[apartment.id]]
[[apartment.rooms]]
[[apartment.total_m2]] m²
[[apartment.icon.alt]]
Leko-asunnon pohjakuva

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa bath moduulin [[ externalData.houseID ]] ?

Bath moduulia ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Luo uusi projekti

Vaihda projektin nimi

Voit liittää projektiin kaikkia tuotteitamme, jolloin se toimii projektikohtaisena ostoskorina palvelussamme.

Poista projekti?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa projektin [[externalData.name]]?

Poista talo projektista?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa talon [[externalData.houseId]] projektista [[externalData.projectName]]?

[[alertText]]

LapWall LEKO®
Paras tapa rakentaa

LapWall LEKO® on ainutlaatuinen rakentamisen kokonaispalvelu. Suunnittelutyökalulla on helppo luoda yksilöllinen ja toimiva kohde ilman arkkitehdin apua ja rakentamisen työmaavaihe on selvästi muita menetelmiä nopeampi.  LapWall hoitaa koko rakentamisen prosessin aina lupamenettelyistä talon pystytykseen ja kantaa projektin riskit.
Suunnittele helposti
Rakenna nopeasti
Minimoi riskit
Keskity olennaiseen

Suunnittele helposti

Rakennuttaja voi itse suunnitella LapWall LEKO® -suunnittelutyökalulla haluamansa kokoisen ja näköisen kohteen ammattilaisten luomista valmiista osista. Työkalulla voi nopeasti laskea ja vertailla kohteiden kustannuksia.

Kun kohde on viimeistelty suunnittelutyökalussa, LapWall ottaa rakennuttajaan yhteyttä. Varmistetaan yhdessä, että valinnat ovat oikeat ja käynnistetään rakennusprojekti.

Kokeile LEKO®-suunnittelutyökalua!

Rakenna nopeasti

LEKO®-rakentamisen keskeisin etu on nopeus. Kohteen rakennusajan lyhentyessä merkittävästi, rakennuttaja voi viedä läpi enemmän kohteita. Isompi hankkeiden määrä lisää yrityksen kokonaisliikevaihtoa ja mahdollistaa kasvun. 

Keskeneräinen työmaa sitoo pääomaa ja työmaan pitkästä kestosta johtuvat yllättävät lisälaskut syövät kannattavuutta. LapWall LEKO® -palvelussa lyhyt työmaavaihe minimoi projektiin liittyvät juoksevat kulut ja mahdollistaa pääoman nopeamman kierron ja paremman tuoton.

 Minimoi riskit

LapWall LEKO® on ostajalle turvallinen ja helppo kokonaispalvelu. Kohteiden osat valmistetaan kuivissa sisätiloissa suojassa sateelta ja pystytys rakennustyömaalla tapahtuu nopeasti, joten rakenteet eivät altistu kosteudelle. LapWall suunnittelee kohteeseen toimivat LVI-ratkaisut eli mahdollisilta sisäilmaongelmilta vältytään myöhemminkin.

LapWall hoitaa koko hankkeen alusta loppuun, jolloin rakennuttajan ei tarvitse huolehtia yllättävistä lisäkuluista. Koska urakkarajoja ei ole, projektin aikataulu pysyy sovituissa raameissa ja budjetti pitää.

 

Illustration2

Keskity olennaiseen

LEKOn ansiosta rakennuttaja voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa. LapWall huolehtii koko projektista ja rakennuttaja voi keskittyä maanhankintaan ja hankekehitykseen.

Rakennuttajan ei tarvitse pyörittää omaa rakennusorganisaatiota: palkata työmiehiä tai hankkia rakentamisessa tarvittavia koneita ja laitteita. 

Rakentamisen toimitusprosessi ja siihen kuuluva lupamenettely sekä käytännön järjestelyt vaativat rakennuttajalta paljon aikaa ja vaivaa. LEKO®-rakentamisessa LapWall hoitaa lupamenettelyn.

Kun kaikki käytännön järjestelyt hoidetaan nopeasti, rakentaminen voi alkaa heti luvan varmistuttua ja hankkeen kokonaiskesto lyhenee.