Ota yhteyttä

ID: [[ externalData.houseID ]]

Ottakaa minuun yhteyttä

Soita meille suoraan
010 311 8000

Ota yhteyttä

tai soita meille suoraan
010 311 8000

Kiitos yhteydenotosta!

Haluatko varmasti vähentää asuntojen määrää?

Asuntojen määrän vähentäminen poistaa asuntoja rivitalon lopusta lähtien.

Haluatko varmasti muuttaa rivitalon syvyyttä?

Talon kaikki nykyiset pohjat muutetaan.

Haluatko ladata viimeisimmän talosi?

Haluatko ladata viimeisimmän kylpyhuonemodulisi?

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu talo tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen talo tallennetaan uudeksi taloksi.

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu kylpyhuonemoduli tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen tallennetaan uudeksi kylpyhuonemoduliksi.

Pohja [[externalData.id]], [[externalData.rooms]] ([[externalData.total_m2]] m²)
[[externalData.title]]
Etuterassi
Pohjakuva
Takaterassi

Valitse asunnon pohja

Yksiöt
Kaksiot
Kolmiot
Neliöt +
[[apartment.id]]
[[apartment.rooms]]
[[apartment.total_m2]] m²
[[apartment.icon.alt]]
Leko-asunnon pohjakuva

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa bath moduulin [[ externalData.houseID ]] ?

Bath moduulia ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Luo uusi projekti

Vaihda projektin nimi

Voit liittää projektiin kaikkia tuotteitamme, jolloin se toimii projektikohtaisena ostoskorina palvelussamme.

Poista projekti?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa projektin [[externalData.name]]?

Poista talo projektista?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa talon [[externalData.houseId]] projektista [[externalData.projectName]]?

[[alertText]]
27.02.2018 — Tuomo Vikki
Tuomo Vikki, 27.02.2018
040 640 2848
etunimi.sukunimi@lapwall.fi

Moduulirakentaminen aiheuttaa positiivisen oravanpyörän!

 

Moduulirakentamisen edut tunnistetaan

Tänä päivänä rakentamisessa vallitsee selkeä trendi etsiä laadukkaita ja turvallisia ratkaisuja. Tekemistä pyritään siirtämään mahdollisimman paljon kuiviin sisätiloihin, pois työmaalta jossa ollaan säiden ja olosuhteiden armoilla. Työmaiden läpimenoa pyritään nopeuttamaan, jotta sitoutuneelle pääomalle saadaan kiertonopeutta. Työmaan läpimenoajan lyhentäminen ei saa huonontaa rakentamisen laatua. Moduulirakentamisen on huomattu olevan tähän tautiin oiva lääke.

Hallittu prosessi

Moduulirakentamisessa työvaiheet suoritetaan sisätiloissa hallituissa olosuhteissa. Tämä tuo huimia etuja perinteiseen rakentamiseen nähden. Laatuajattelu nousee omalle tasolleen, kun työvaiheet voidaan suunnitella ja hallita tarkemmin, myös materiaalinkäsittely on järjestelmällisempää ja sarjatyöideologiaa voidaan soveltaa entistä tehokkaammin. Prosessista saadaan virtaviivainen ja tehokas.

Huikea etu työvoiman saannin suhteen

LEKO® moduulirakentajat rakentavat unelmaolosuhteissa. Työn mielekkyys korostuu, kun saa työskennellä kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa. Työvaiheiden yksinkertaistaminen ja vakiointi edesauttavat korkean ammattitaidon omaavien rakentamisen-, sähkö- ja lvi-ammattilaisten hyödyntämistä tehokkaammin suorittamaan tehtäviä, joissa tarvitaan syvää perehtyneisyyttä kyseiseen alaan. Läheskään kaikki työvaiheet eivät vaadi korkeaa ammattitaitoa omaavaa ammattilaista suorittamaan varsinaista työsuoritetta. Varsinaisen suorittavan työn voi tehdä taustasta riippumaton, korkean työmoraalin omaava henkilö, joka perehdytetään kulloiseenkin työvaiheeseen ammattilaisten toimesta.

Kokonaistehokkuudella jatkuvuutta ja tuloskykyä

Moduulirakentaminen tuo väistämättä kokonaistehokkuuden, joka näkyy myös kokonaiskustannuksessa; työmaiden läpimenoaika lyhenee merkittävästi ja kohteita on mahdollista toteuttaa pienemmällä henkilöstömäärällä, jopa moninkertainen määrä, joka taas tarkoittaa yritykselle enemmän tuloseuroja. Tästä syntyy positiivinen oravanpyörä.

Kuivaketju voi aidosti toteutua

Vastuullinen moduulivalmistaja huolehtii kuivaketjusta, raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Tällä vältetään nykypäivän vitsausta, kosteus- ja sisäilmaongelmia. Raaka-aineet varastoidaan säältä suojassa ja valmis tuote suojataan huolellisesti. Koko ketju tapahtuu kuivissa olosuhteissa.

Laadukkaat LEKO® moduulit

Lapwall valmistaa laadukkaat moduulit jokaiseen tarpeeseen. Lapwall valmistaa mm. kylpyhuone- asuin-, hoiva- ja hotellimoduulit sekä puu että betonirakentajalle. Meiltä löytyy tietty vakiomallisto, mutta räätälöimme asiakkaan tarpeisiin erittäin monipuolisesti optimaalisen ratkaisun. Optimoinnissa hyödynnämme moduuli-, seinä- ja katto/välipohja -elementointia, jotka kaikki kuuluvat LEKO® konseptiimme. Vakiomoduuleissamme on asennettuna LEKO® kosteudenhallintajärjestelmä, joka tuo turvaa niin asukkaalle kuin kiinteistön omistajallekin. Lapwall myös pyrkii valmistuksessaan minimoimaan veden käytön, käytämme sitä lähinnä janon sammuttamiseen.

Lapwall rakentaa kaikille parempaa hyvinvointia!

 

Kirjoittaja toimii LapWallin moduulitehtaan tehdaspäällikkönä
Tuomo
Vikki
Tehdaspäällikkö, Keuruu
040 640 2848