Ota yhteyttä

ID: [[ externalData.houseID ]]

Ottakaa minuun yhteyttä

Soita meille suoraan
010 311 8000

Ota yhteyttä

tai soita meille suoraan
010 311 8000

Kiitos yhteydenotosta!

Haluatko varmasti vähentää asuntojen määrää?

Asuntojen määrän vähentäminen poistaa asuntoja rivitalon lopusta lähtien.

Haluatko varmasti muuttaa rivitalon syvyyttä?

Talon kaikki nykyiset pohjat muutetaan.

Haluatko ladata viimeisimmän talosi?

Haluatko ladata viimeisimmän kylpyhuonemodulisi?

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu talo tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen talo tallennetaan uudeksi taloksi.

Jos valitset "Lataa", viimeisin tallennettu kylpyhuonemoduli tuodaan editoriin. Jos valitset "Tallenna uusi", nykyinen tallennetaan uudeksi kylpyhuonemoduliksi.

Pohja [[externalData.id]], [[externalData.rooms]] ([[externalData.total_m2]] m²)
[[externalData.title]]
Etuterassi
Pohjakuva
Takaterassi

Valitse asunnon pohja

Yksiöt
Kaksiot
Kolmiot
Neliöt +
[[apartment.id]]
[[apartment.rooms]]
[[apartment.total_m2]] m²
[[apartment.icon.alt]]
Leko-asunnon pohjakuva

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa bath moduulin [[ externalData.houseID ]] ?

Bath moduulia ei voida enää palauttaa.

Haluatko varmasti poistaa talon [[ externalData.houseID ]] ?

Taloa ei voida enää palauttaa.

Luo uusi projekti

Vaihda projektin nimi

Voit liittää projektiin kaikkia tuotteitamme, jolloin se toimii projektikohtaisena ostoskorina palvelussamme.

Poista projekti?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa projektin [[externalData.name]]?

Poista talo projektista?

Oletko aivan varma, että haluat poistaa talon [[externalData.houseId]] projektista [[externalData.projectName]]?

[[alertText]]
28.03.2018 — Kari Viljamaa
Kari Viljamaa, 28.03.2018
050 378 2861
etunimi.sukunimi@lapwall.fi

Rakentaminen siirtyy työmailta tehtaisiin, oletteko valmiita muutokseen?

 

Kukapa meistä ei pienenä olisi leikkinyt Lego-palikoilla? Niillä rakentaminen oli, ja on nykyäänkin, lähes jokaisen lapsen mielipuuhaa. Riittävän laajalla, mutta silti vakiodulla Lego-valikoimalla saa koottua mitä mielikuvituksellisimpia rakennuksia ja kokonaisuuksia. Palikat asettuvat saumattomasti ja tiukasti toisiinsa ja valmista tulee nopeasti! Lego-palikoita on myytävänä hyvin monenlaiseen ”rakentamiseen”. Niissä kaikissa on kuitenkin samat vakiointiperiaatteet ja kiinnitystapansa, joilla pienen lapsenkin onnistuu rakentaa vaativan näköisiä kokonaisuuksia. Tämän päivän rakentaminen on siirtymässä samanlaiseen vakiointi ja valmisosatoimitusten maailmaan.

Rakentaminen on pääperiaatteiltaan pysynyt vuosikymmenten ajan hyvin samankaltaisena. Suuria läpimurtoja ja teollistumista ei ole tapahtunut samassa mittakaavassa muuhun teollisuuteen verrattuna. Esimerkiksi autoteollisuudessa tuotevakioinnit sekä tehdasvalmistaminen ja kokoaminen ovat olleet avainasemassa jo sadan vuoden ajan. Tämän ansiosta saamme nauttia kohtuuhintaisilla, toimivilla ja turvallisilla ajoneuvoilla ajamisesta.

Talojen ja rakennusten rakentaminen mielletään lähes poikkeuksetta yksilölliseksi projektiksi, jossa kaikki suunnittelu ja rakentaminen tehdään mittatilaustyönä. Sanomattakin on selvää, että mittatilaustyörakentaminen työmaalla tulee hintoihinsa verrattuna tuotteistettuun tehdasolosuhteissa rakentamiseen. Viimeisten vuosien aikana rakentamisessa on alkanut tapahtua sekä ajattelu- että tuotantotapojen muutos. Rakentamista osataan mieltää enemmän vakiokomponenteista tehtäväksi toiminnaksi. Myös pitkälle vietyä tehdasosaamista hyödynnetään jo paljon aiempaa enemmän. Nykyään rakentamisen toimialalle erikoistuneet tehtaat valmistavatkin elementtejä hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tehtaissa valmistetaan myös täysin valmiita moduuleita märkätiloihin, parvekkeille ja moduuliksi voidaan tehdä jopa kokonainen huoneisto.

Vakioiduilla ratkaisuilla tehdasolosuhteissa valmistaminen tuo kiistatta kustannustehokkuutta ja laatua rakentamiseen. Edut eivät jää pelkästään siihen. Työmaaolosuhteissa rakentaminen on olosuhteiltaan haastavaa ja vaatii erittäin päteviä ammattimiehiä. Sääolosuhteiden vaikutus työmaarakentamiseen on suuri, rakenteiden kastumisilta on lähes mahdotonta välttyä. Ammattitaitoinen työmaatimpuri alkaa olla jo katoava luonnonvara. Siksipä työmaalla tehtävää työtä on saatava merkittävästi vähennettyä ja rakentamisaika työmaalla täytyy minimoida. Tähän kaikkeen ratkaisu on rakennuskomponenttien pitkälle viety tehdasvalmistaminen. Työmaalla tapahtuu ainoastaan elementtien ja moduulien kokoonpano. Toki työmaalle jää vielä tekemistä ja viimeistelyä, mutta suurin osa rakennuksesta tulee olla tehtynä, kun tavarantoimitukset työmaalle alkavat. Näillä toimenpiteillä rakennus saadaan säältä suojaan hyvin nopeasti.

Kosteudenhallinnan merkitystä rakentamisessa ei voi ylikorostaa. Rakentamisaikana tapahtunut rakenteiden kastuminen johtaa usein mittaviin ja kalliisiin korjaamistoimenpiteisiin, puhumattakaan kastuneen rakennuksen aiheuttamista terveyshaitoista asukkailleen. Nykyaikaisessa rakentamisessa tavoitteena on varmistaa katkeamaton kuivaketju. Tuotteet valmistetaan kuivissa tehdasolosuhteissa, ne varastoidaan varastorakennuksissa, elementit ja moduulit kuljetetaan umpiautoilla, tai hyvin suojattuina työmaalle. Työmaalla rakennus nousee nopeasti harjakorkeuteensa valmisosien ansiosta. Rakennuksen ulkovaippa saadaan umpeen nopeasti ja katto rakennuksen päälle todella pian.

LapWall tarjoaa LEKO®-elementointijärjestelmällään kattavan kokonaisratkaisun!

LapWall LEKO®-elementointijärjestelmä käsittää yli sata tuotetta, joilla elementoit kustannustehokkaasti ja laadukkaasti rakennuksen kuin rakennuksen! Tuotteisto koostuu pääosin kattavasta puuelementtivalikoimasta, siihen kuuluvat myös kompaktit kylpyhuone- sekä asuntomoduulit niin puu-, kuin betonirakenteisille rakennuksille. Tuotteemme ovat rakenneratkaisuiltaan ja detaljeiltaan vakioitu ja standardoitu. Elementtien koko, verhoukset ja aukotukset ovat kuitenkin aina yksilölliset ja tuotteemme soveltuvatkin asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Olemme vahvasti mukana suunnittelemassa kohdetta – rakenne- ja elementtisuunnittelussa LEKO®-elementointijärjestelmän avulla rakennuksesta tuotetaan 3D-malli, josta saadaan ulos järjestelmän mukaiset suunnitelmat tehtaille ja työmaille. Suunnitteluvaiheessa varmistetaan, että rakennus täyttää määräykset ja elementointijärjestelmän tuottama kokonaisuus toimii.

Kun asuntorakentamisen kohde elementoidaan järjestelmällämme kattavasti aina alapohjasta kattoelementteihin, työmaat etenevät ennätysnopeasti vesikattovaiheeseen ja saadaan säältä suojaan! Nopeuden lisäksi varmistutaan samalla rakentamisen laadusta. Valmistetaanhan tuotteemme kuivissa sisätiloissa pitkälle automatisoiduissa tehtaissamme alansa ammattilaisten johdolla.

Rakennuskohteessa kaivataan aina rivakkaa ja tehokasta otetta. LapWallin puuelementtirakentamiselle ja -asentamiselle ei löydy kilpailijoita. Ammattitaitoinen asennuspalvelumme saa rakennuksesi hetkessä säältä suojaan! Asiantuntemuksen ja kokemuksen myötä LapWall -asennuspalvelu on myös kustannustehokas ratkaisu. Ammattitaitoiset asentajat tuntevat tuotteemme läpikotaisin ja heidän osaamistaan päivitetään jatkuvasti.

Tutustu ja lataa tarjoamamme kattava rakentamisen aineisto osoitteesta https://issuu.com/lapwall2016

 

Tavoitteenamme ei ole saavuttaa asiakkaidemme odotuksia, vaan ylittää ne. Aina.

 

Kirjoittaja on LapWallin tekninen johtaja
Kari
Viljamaa
Tekninen johtaja
050 378 2861